« Takaisin hakusivulle

Ruhtinas 5/5

Fisherman’s Food, www.fishermans.fi

Maloluokitus (.pdf)


Myyjäyrityswww.fishermans.fi
Puhelinnumero+358 44 297 4540 / +358 40 7193637
Sähköpostiosoitemaarit.hamalainen@primapartnerrussia.com
WWW-osoite
KatuosoiteMarkkinamäentie 129
Postinumero07960
PostitoimipaikkaAHVENKOSKI
PaikkakuntaLoviisa, Ruotsinpyhtää
Neliömäärä18 persons + 6 persons 220 m2
Lähin kalavesiSuomenlahti
Etäisyys kalavedestä400m
Lisätiedot
Jos etsit lomaa toisella tavalla elää hetken kuin Ruhtinas, Ruhtinas huvila voi olla juuri sitä mitä etsit tästä skandinaaviseen tyyliin rakennetusta massiivimäntyisestä hirsihuvilasta, joka sijaitsee upealla maaseudulla Ahvenkosken lahden vieressä.

Alue ei ole klassinen huvila-alue sellaisenaan, mutta rikas, luonto,joka tunnetaan poikkeuksellisen kalaisesta alueestaan ​​ja metsäisistä kukkuloista ja niityistä. Ruhtinas huvilassa voi majoittua 20 henkilöä niin lomalla kuin työpaikan puitteissa. Rauhallinen huvila suo mainiot tilat kokouksille ruokailuineen tai leppoisan viikonlopun kaveriporukalle.

Huvila sijaitsee omalla tontilla osana turmeltumatonta paratiisia missä voi nauttia luonnon ihmeitä. Huvila itsessään on täynnä kauniita asioita, ja kaikkialla on paljon puuta - kestävää suomalaista mäntyä - niin erittäin ympäristöystävällistä ja poikkeuksellisen mukavaa - täydellinen tukikohta sekä oiva paikka vuorovaikutukseen luonnon kanssa ulkona että huonolla säällä sisällä.

Huvila on pyöröhirsihuvila , 220m2, 18 + 6 vuodetta
oh + takkah + 5h + avok + et + parvi, 2-kerrosta
talviasuttava, sähkö-/puulämmitys rakennettu 2006 astianpesukone, pesukone, taulu-tv ja DVD ja ilmainen Wi-Fi sekä kirjoja, DVD-levyjä ja tavaroita sadepäiville. Lisäksi huvilassa on erikoisuuksia kuten palju ja gillikota.

Jos haluat tutustua lähialueelle, Ruotsinpyhtään Ruukki itsessään on tutustumisen arvoinen - Ruukki on miellyttävä kylä ja lähellä oleva Kukuljärven reitti on suosittu paikka tutustua luontoon. Lisäksi olet vain lyhyen ajomatkan päässä Loviisasta yhteen suuntaan, Kotkasta ja Haminasta toiseen suuntaan sekä miellyttävistä kylistä ja maaseudulta Kymijoen ympäriltä pohjoiseen.

https://www.visitkotkahamina.fi/

https://www.facebook.com/visitkotkahamina/

https://stromforsinruukki.com/
Kalastuspalvelut Kymijoki on Suomen eteläisin lohijoki, joka laskee Kotkan kohdalla itäiseen Suomenlahteen. Kalastuksellisesti kiinnostavimmat ovat alimmat viisi kilometriä joen itäisessä haarassa. Kymijoella kalastetaan kaupunkimaisessa ympäristössä, mutta luonnon rauhassa.

Kymijoen lohien keskipaino on ollut viime vuosina kuuden kilon luokkaa, ja joka vuosi saadaan yli 15 kilon kaloja. Ennätyslohesta – 35 kiloa – on kuitenkin aikaa jo yli sata vuotta. Kalastuskausi Kymijoella kestää parhaimmillaan lähes vuoden ympäri ja leutoina talvina soutualueilla voidaan pyytää meritaimenta koko talvikausi.


Kalasesonkia koko vuosi

Vuodenkierto Kymijoella alkaa huhtikuussa meritaimenen nousulla. Sitä kestää kesäkuulle saakka, jolloin laji vaihtuu loheksi. Kirjolohta istutetaan toukokuun alussa ennen lohen nousua. Lohisesonki alkaa kesäkuun lopussa ja jatkuu elo-syyskuulle. Korkeakosken haarassa ei ole syysrauhoitusta ja siellä loka-marraskuu on erinomaista lohi- ja taimenaikaa.

Lohta kalastetaan Kymijoella lusikoilla, vaapuilla ja putkiperhoilla. Suosittuja ovat punamustat ja kirkkaat värit. Perhoa heitetään paljon spinfluga-tyylillä isojen painojen kanssa.

Paras toutainsesonki on toukokuulta elokuulle. Vesien lämmetessä monikiloiset kalat saavat lähes lohen veroiset voimat, ja kalastaja voi lohia odotellessa kokea melkoisia elämyksiä tämän ison särkikalan kanssa.

Syksyllä jokeen nousee isoa siikaa. Siiman päähän paino, mato pariin koukkuun sivutapsiin, ja yli kilon vonkale on mahdollinen.

Kalamajalta kala-apajille

Alajuoksullaan itäinen päähaara jakaantuu kahteen alahaaraan, Langinkoskeen ja Korkeakoskeen. Langinkosken merkittävimmät kalapaikat ovat alavirrasta lukien Langinkoski, Siikakoski, Ruhavuolle ja Koivukoski. Langinkosken rannalla on yhä alkuperäisessä asussaan keisarillinen kalamaja, jota Venäjän viimeiset tsaarit käyttivät kalamatkoillaan.

Langinkoski on varattu pelkästään perhokalastajille, ja sitä pidetään Etelä-Suomen parhaana meritaimenkoskena. Ruhavuolle on suosittu perhokalastuspaikka; vilkkaasti virtaava syvä virtaosuus, josta nousee vuosittain suuri määrä isoa kalaa.

Siikakoski ja sen alapuolinen Kokonkoski ovat joen keskeisiä kalastuspaikkoja ja erityisen hyvää meritaimenaluetta. Alueelta löytyy myös rauhallisia koskiosuuksia, joissa kalastuspaine on pieni.

Langinkosken haaran ylin koski on Koivukoski, jonne pääsee kalaan vain oppaan kanssa.


Kavereiden kanssa kalaan

Joen toinen parin kilometrin mittainen alahaara johtaa Korkeakoskelle. Voimalaitoksen alla lienee koko joen suosituin kalastusalue, Korkeakosken heittolaituri. Täällä pääsee harvoin kalastamaan yksin, mutta toisaalta alue on myös joen saalisvarmimpia.

Korkeakosken keskiosan soutualueella on erinomaisia ottipaikkoja, ja täältä nostetaan vuosittain lukuisia jättilohia ja komeita meritaimenia.

Monipuolinen Keski-Kymi

30 km jokisuusta, Anjalankosken kaupungin kupeesta alavirtaan, alkaa Keski-Kymin erityiskalastusalue, jonne nousee jonkin verran lohta ja meritaimenta. Koskenalusjärven ja Ahvionkosken välisellä 17 km:n pituisella jokiosuudella on hyviä paikkoja hauen, kuhan, toutaimen ja kirjolohen kalastukseen. Alueella voi kalastaa heittokalastuksen ja soutu-uistelun ohella myös moottoriuistelemalla.

Luonnonrauhaa keskellä kaupunkia

Kymijoki on vehmasta ja vehreää eteläsuomalaista jokiluontoa. Joki polveilee halki viljelymaiden ja metsien. Vesi on lievästi sameaa, mutta laadultaan hyvää. Voimalaitokset säätelevät vedenpinnan korkeutta.

Kalastajille on jokivarressa hyvä palveluvarustus; heittolaitureita, tulipaikkoja ja ruokailumahdollisuuksia. Parhaaseen lohisesonkiin suosituimmilla pyyntipaikoilla pitää varautua kalastajien paljouteen

Kuvia huvilasta


« Takaisin hakusivulle